Praktiskt inför kongressen

Kandidera till förbundsstyrelsen

Alla medlemmar har rätt att kandidera till förbundsstyrelsen för Unga Republikaner. Att sitta i förbundsstyrelsen är ett kul och varierande uppdrag. Du behöver inte vara styrelseproffs eller beredd att lägga 24 timmar per dygn på uppdraget! För att kandidera ska du skicka din ansökan till valberedning_unga_rep@repf.se. Det är bra om du skickar din ansökan så snart som möjligt. Frågor om uppdraget kan besvaras av förbundsordförande Jonas Lundgren, jonas.lundgren@repf.se.

Resa och boende

Unga Republikaner är inget rikt ungdomsförbund. Vi har inte möjlighet att bekosta resor till kongressen för medlemmar ute i landet. Däremot kommer det finnas möjlighet att delta i kongressen vi Skype. Är du intresserad av att delta på det sättet kan du maila till Jessica Schedvin, jessica.schedvin@gmail.com. För långväga medlemmar kommer vi inte kunna stå för några boendekostnader heller. Eventuellt kan vi ordna fram ett fåtal sängplatser hos medlemmar.

Kongresshandlingar
Handlingar mailas till anmälda kongressdeltagare senast två veckor innan kongressen. Eventuella motioner ska vara styrelsen tillhanda senast en vecka innan kongressen. Motioner mailas till jonas.lundgren@repf.se.

Här finns verksamhetsberättelse för föregående år att ta del av: Verksamhetsberättelse 2013-2014

Lämna en kommentar