Chatta med Jonas Lundgren om republik idag

Idag har Republikanska Föreningen publicerat en debattartikel på Aftonbladet Debatt med anledning av Eriksgatan genom Sverige som inleds idag. Eriksgatan ska fira och uppmärksamma att Carl-Gustaf Bernadotte har varit svensk statschef i 40 år. Unga Republikaner och Republikanska Föreningen agerar mot kungabesöken runtom i landet. Med anledning av dagens debattartikel och att Eriksgatan idag inleds kommer vår förbundsordförande Jonas Lundgren att chatta med Aftonbladets läsare på aftonbladet.se klockan 15:00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s