Nytt datum för Unga Republikaners kongress 12/4-2013

UngreploggaDen 12/4-2013 håller Unga Republikaner sin 3:e kongress i Stockholm. Kongressen är det ultimata tillfället för dig som medlem i Unga Republikaner att påverka förbundet, träffa andra som förespråkar republik och diskutera förbundets verksamhet. På kongressen väljer vi förbundsordförande, förbundsstyrelse, valberedning och revisorer för förbundet.

Känner du någon eller skulle du själv passa som ledamot av förbundsstyrelsen eller som förbundsordförande? Kontakta valberedningen senast den 12/3-2013. Valberedningens ordförande Jessica Schedvin nås på adressen jessica.schedvin@gmail.com.

Har du frågor om kongressen? Kontakta förbundsordförande Jonas Lundgren på jonas.lundgren@repf.se.

Anmäl dig till kongressen via mail: ungarepublikaner@ymail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s