PRIDE-kampanj

Republikanska vänner!

Unga Republikaner kommer att finnas närvarande på PRIDE i Stockholm 2012. Inför kampanjen utlyser vi en tävling, vill du utforma vårt kampanjmaterial på temat: men inte i kungahuset/kärnfamiljen i finrummet?

Vi kommer att trycka upp vykort, 105×148 fram och baksida.
Skicka in ditt förslag till ungarepublikaner@ymail.com (Y som i YAHOO!) senast den 5 juli så finns det chans att just ditt vykort blir vår nya kampanj. Vinnaren kommer att utses av styrelsen och meddelas en vecka efter deadline. Vinnaren får självklart sitt namn på vykortet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s