Unga Republikaner är i Almedalen 2011

Vi kommer vara i Almedalen 2011 för att bevaka frågan kring statsskicket  tas upp under veckan. Ett tillfälle är ett seminarium som Tv4 anordnar angående hur medierna ska agera gentemot kungahuset med mera. Där kommer förstås vi närvara för att observera och ställa frågor om det blir relevant för oss. Sen verkar det inte äga rum så mycket mer seminarium som är relevanta för oss att gå på. Vilket vi förstås hoppas förbättras till kommande år. Så det år blir till att mest att bevaka partiledartalen och se hur de behandlar denna fråga i sina tal och mingla för att hitta möjliga samarbetspartner. Har du tips på event  får du gärna kontakta oss genom twitter @ungrepublik eller på Facebook sök på Unga Republikaner.

Den som kommer vara vår representation på plats är Andreas Froby, @andreasfroby.

Ett svar till ”Unga Republikaner är i Almedalen 2011”

  1. […] För mig blir det fjärde året i rad, så börjar bli erfaren men ännu har jag mycket att lära. Jag har en del planerat på schemat på almedalsveckan.info dock vet jag va erfarenhet att jag inte kommer gå på allt,  får se hur mycket det blir. En sak jag vet kommer hänga på är EU-kommissionen & EU-parlamentets olika event, exempelvis anordnar det Vägval Europa där de frågar ut någon från varje parti vad de vill med EU & framtiden. Liberala dagen hos Fores blir också ett annat måste. Så är du på ett något slags EU-event håll utsikt efter mig! Jag kommer också vara där för att få upp republikfrågan på agendan & med det också lyfta upp Unga Republikaners varumärke. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s