Unga Republikaner är i Almedalen 2011

Vi kommer vara i Almedalen 2011 för att bevaka frågan kring statsskicket  tas upp under veckan. Ett tillfälle är ett seminarium som Tv4 anordnar angående hur medierna ska agera gentemot kungahuset med mera. Där kommer förstås vi närvara för att observera och ställa frågor om det blir relevant för oss. Sen verkar det inte äga rum så mycket mer seminarium som är relevanta för oss att gå på. Vilket vi förstås hoppas förbättras till kommande år. Så det år blir till att mest att bevaka partiledartalen och se hur de behandlar denna fråga i sina tal och mingla för att hitta möjliga samarbetspartner. Har du tips på event  får du gärna kontakta oss genom twitter @ungrepublik eller på Facebook sök på Unga Republikaner.

Den som kommer vara vår representation på plats är Andreas Froby, @andreasfroby.

En kommentar på “Unga Republikaner är i Almedalen 2011

  1. Pingback: Almedalen 2011 | Andreas Froby (FP) – Liberal aktivist & framtidens politiker -

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: